07. sep, 2016

Online brokers vergelijken

In Nederland wordt er een erg breed en divers aanbod aan online brokers voor beleggen aangeboden. Als belegger is het verstandig de brokers goed met elkaar te vergelijken. Iedere broker heeft zijn eigen voordelen en aanbod in beleggingsproducten en vormen, wat het per belegger verschillend maakt welke broker het meest geschikt is voor beleggen.

Vergelijk en kies uw meest geschikte broker

Zoals gezegd heeft Nederland een groot aanbod aan brokers waarbij u kunt beleggen. Online brokers vergelijken is daarom erg zinvol. Iedere belegger heeft een eigen voorkeur in beleggingsproducten. Zo kunt u bijvoorbeeld beleggen in olie, goud of valuta. Maar zijn nieuwe beleggingsvormen als CFD (Contract for Difference) of het beleggen in Binaire Opties ook beleggingsmethodes waarvoor u kunt kiezen. Daarbij wilt u als belegger mogelijk gebruik maken van de aanbiedingen die brokers u bieden. De verschillende brokers hebben allen een aparte welkomstaanbieding, welke de moeite waard is om met elkaar te vergelijken.

Online brokers bonus

Online brokers verwelkomen nieuwe beleggers vaak met een welkomstbonus of stortingsbonus. Dit is inprincipe gratis geld, wat onder gestelde bonusvoorwaarden vrijkomt om op te nemen naar uw prive bankrekening. Soms wordt u als belegger beloond met een 25 euro welkomstbonus, waarvoor u nieteens een storting hoeft te verrichten. Andere brokers geven u een stortingsbonus tot 50 euro of verdubbelen zelf uw eerste storting tot 100%. Maak hier gretig gebruik van! Maar lees wel altijd eerst de bonusvoorwaarden alvorens u begint met beleggen.

Onder toezicht bij AFM?

Wanneer u gaat beleggen wilt u dat dit veilig en betrouwbaar kan. Ons advies is dan ook om alleen bij online brokers te beleggen die zijn aangesloten en onder toezicht staan bij de AFM. De AFM staat voor Autoriteiten Financiele Markten en is een Nederlands overheids orgaan dat toeziet op een veilige Nederlandse beleggingsmarkt.