14. nov, 2016

Geld besparen door over te stappen

Elk jaar gaan onze premies voor gas en licht omhoog en aan het einde van het jaar is het nodig om te kijken of jouw bedragen wel gerechtvaardigd zijn. Energierekeningen zijn de nummer een zorg van consumenten en er kunnen aanzienlijke besparingen gemaakt worden door het veranderen van leverancier. Elke consument heeft een specifiek gebruik en welke verbruikstarieven voor u het voordeligst zijn hangt daarvan af.

Op de website van overstappen kunt u makkelijk gas en licht vergelijken en vindt u de beste energiedeals. Via deze bemiddelaar krijgt u goedkopere tarieven en zij zorgen ook voor de contractopzegging bij uw huidige leverancier. Vaak zie je ook dat de klein leveranciers het winnen van de grote leveranciers omdat zij betere deals hebben en makkelijker voorwaarden. Twee keer per jaar in januari en juli kan men het beste overstappen daar de leveranciers dan hun variabele tarieven wijzigen.

De website van overstappen is zo ontwikkeld dat energietarieven makkelijk met elkaar zijn te vergelijken. Alle energierekeningen bestaan merendeels uit de hoge kosten van de netwerkkosten en belasting. Door over te stappen verlaagt u deze kosten en natuurlijk door zuiniger om te springen met energie. Vergelijken bespaart geld vanwege goedkoper tarieven. Daar het een verwarrend en tijdrovend proces is om prijzen met elkaar te vergelijken raden wij u de website van overstappen aan.

Gezinnen sparen wel tweehonderd euro per jaar door over te schakelen naar een andere provider, vanwege het lagere tarief, de kortingen en het goedkopere tarief. De energiemarkt is concurrerend en door de vergelijking website van overstappen kunt u tarieven plannen en aanbieders met elkaar vergelijken. Ze geven advies om het maandelijkse energieverbruik te laten dalen en suggereren plannen om te besparen op kosten.

Iedereen wil de beste prijs per kWh en de enigste manier om dat te bewerkstelligen is te vergelijken en over te stappen op energie. Als u geld wilt besparen, verwacht dat de energieprijzen gaan stijgen of u bent ontevreden over uw energieleverancier dan moet u overstappen. De goedkoopste energiedeals zijn voor nieuwe klanten en door het heft in eigen handen te nemen wordt overschakelen een kinderspel.

De automatische incasso bespaart u tientjes op jaarbasis en ook de online facturen winnen het van de papieren facturen. Meestal worden de nieuwe contracten voor twaalf maanden afgesloten, daarna kunt u als er ergens een goedkopere tarief is of beter voorwaarden gewoon weer overschakelen.