Hypotheek

U bent van plan om een huis te kopen en hebt daarbij een hypotheek nodig? Misschien wilt u wel meer financiele vrijheid, met lage maandlasten? Het is bij een hypotheek van belang dat u op een normale manier kunt leven. Daarom moet de financiering goed geregeld zijn. Dat is niet alleen belangrijk voor nu maar ook voor later. Als u nu een hypotheek afsluit dan moet u rekening houden met de toekomst. Uw wensen van vandaag kunnen over tien jaar geheel anders zijn. Een passende financiering houdt daar nu al rekening mee.

Welke hypotheek past bij mij?
Weet u welke hypotheek het beste bij u past? Uw wensen zijn doorslaggevend bij de keuze van een hypotheek. Welke behoeften hebt u nu en over tien jaar? De hypotheekvorm moet passen bij uw persoonlijke situatie, en deze is uniek. De hypotheek moet dan ook speciaal op uw behoeften zijn afgestemd. Voor situaties dat het minder goed met u gaat, financieel of lichamelijk, moet er een soort van zekerheid zijn. Zekerheid dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wilt u aflossen en zo vermogen opbouwen of doet u dat liever apart? Een kapitaalverzekering kan immers ook voor vermogensopbouw zorgen. Neemt u graag risico’s? Dan zou een hypotheek afgelost kunnen worden met het opgebouwde vermogen uit een effectendepot. Stel dat u werkloos wordt of arbeidsongeschikt? Zaken waar u liever niet aan denkt maar toch een reĆ«el risico vormen voor de afbetaling van de hypotheek. Het zijn allemaal belangrijk factoren waar u aan moet denken bij het kiezen van een hypotheekvorm.